VI GÖR ALLT
ÅT DIG

Men först behöver vi så klart lite information från dig om din verksamhet.


STEG 1

BERÄTTA VAD DU VILL

Efter vår första kontakt skickar vi ut ett formulär till dig där du enkelt fyller i de uppgifter vi behöver för att bygga din hemsida. Vi kontrollerar allt från stavning till meningsuppbyggnad utan extra kostnader.

STEG 2

INOM KORT

Vi skickar ett "utkast" av din nya, eller uppdaterade, hemsida till dig där du själv kontrollerar att det vi har gjort ser bra ut och att du är nöjd med resultatet.


STEG 3

FÄRDIGT

Efter att du har godkänt hemsidan så kör vi den online och hela världen kan nu ta del av din verksamhet. Kommer du på något i efterhand som du missat så ordnar vi det utan extra kostnad!


EN WEBPLATS ÄR INTE EN ROBOTVåra baspaket för hemsidor inkluderar oftast sidor med text och bilder och är relativt okomplicerade. De sköter sig näst intill själva utan några problem. Vi rekommenderar dock alltid våra kunder att ta hjälp av oss för att se över förändringar som sker. Exempel på detta kan vara information om GDPR eller att de plugins som körs på din sida behöver uppdateras. Därför kommer vi att skicka ut ett mejl till dig med en rekommendation att se över din webbplats vid några tillfällen per år eller vid större händelser, som lagen om GDPR eller större uppdateringar som kräver åtgärder). I samband med dessa kontroller kommer vi även att fråga dig som kund hos 2123 om du även vill göra några mindre förändringar utan extra kostnad.

VAD HAR DIN VERKSAMHET FÖR BEHOV?

 

ÄR DU REDO?


Eller har du svårt att bestämma dig för vad just du behöver? Du är alltid välkommen att kontakta oss för gratis konsultation där vi tillsammans kan komma fram till vad som är bäst för dig. Skulle du börja med vårt BASPAKET men senare önskar göra förändringar eller lägga till funktioner eller dylikt så ordnar vi så klart det till ett "Redan Kund Pris"!