DINA KUNDER
SER SKILLNADEN

Dina trogna kunder vet att dina tjänster, produkter och service är det bästa men vad tycker dina framtida kunder, De som inte redan vet vem du är eller vad din verksamhet gör?FOTO & FILM

VI FÖLJER DIG HELA VÄGENFör dig som är nystartad kan vi snabbt och effektivt ta dig fler steg framåt i en snabbare takt utan att du som entreprenör behöver "grotta ned dig" i det och förlora en värdefull resurs, dig själv!

Detsamma gäller även för dig som redan har drivit din verksamhet under en längre tid.

Till skillnad från nybörjaren kanske du har ett försprång i marknadsföring, hemsidor, produktfotografering och så vidare men det finns mängder av exempel på företag och entreprenörer som borde ha renoverat om i sin digitala del av verksamheten för länge sedan. Tyvärr är det lätt fastna i vad som en gång fungerade bra istället för att tänka på vad som kommer fungera bättre och framförallt, fungera i framtiden.

Låt istället oss hjälpa till med den biten så tar du hand om den delen du är bäst på!

HEMSIDA & DRIFT
PLANERING

Tillsammans planerar vi din framtid. Vilka kunder har du i dagsläget och vad är ditt mål? Vill du nå ut till den privata marknaden eller är din inriktning andra företag?

VÄGLEDNING

Efter vår planering vet vi vad du vill. Vi är ALLTID tydliga i vad vi kan erbjuda och vad det kostar. Vi önskar ett långt samarbete och gillar glada kunder precis som du gör!

KOSTNADER

Vi utgår från en fast prislista. Det betyder, inga dolda avgifter eller kostnader! Efter konsultation får du våra förbättringsförslag och dess kostnader.

TILLÄGG

Är du kund hos oss sedan tidigare och behöver förändra något? Exempelvis, uppdatera produktkatalogen, lägga in fler sidor för din hemsida eller dylikt så får du alltid ett reducerat och fast pris.