Fotografering 2123

Fotografering

Fastpris 900 kr / timme:

Timpris räknas från när arbetet börjar. Det vill säga, är det en timmes bilfärd tur och retur till uppdragets arbetsplats så debiteras även timme för detta.

Från 150 kr / bild. När fotografen är färdig på uppdragets arbetsplats ska filerna överföras, efterbearbetas och laddas upp på er kundprofil. Ni kommer därefter få tillgång till sidan för att välja ut era bilder (ni betalar alltså endast för de bilder ni själva vill ha).

Exempelpriser

Produktfotografering: Avtalas efter överenskommelse och baseras på uppdragets omfattning.

Personalporträtt: Fastpris 1900 kr / bild.

Event/mingelbilder: Baspris för fotograf 900 kr / timme + antal bilder (minimum debitering 2 timmar).

Företagsbilder: Avtalas efter överenskommelse och baseras på uppdragets omfattning.
Under uppbyggnd 2123.se

Hemsida

Att bygga en hemsida behöver inte vara dyrt eller ta lång tid men att bygga en hemsida som fyller sin funktion, det vill säga: Den är lätt för kunder att hitta när de söker efter den, den laddar snabbt, ser bra ut och den är lätt att navigera gör att det snabbt kan bli ett stort projekt om man inte besitter kunskapen som krävs. Det finns flera sätt att bygga en hemsida och vi anpassar oss efter våra kunders behov.

För att underlätta har vi satt ihop några baspaket med fast priser:

BAS 1: 5990:- ex moms

BAS 2: 8990:- ex moms

BAS 3: 12990:- ex moms


Tänk på

Milersättning tillkommer vid uppdrag 2 mil räknat från Karlstad stad. För närvarande (2020) 40 kr / mil.

Sträcker sig uppdraget över flera gånger i månaden / om året? T.ex. önskar du att vi fotar några bilder på varje event, byggprojekt eller liknande fortlöpande, självklart tar vi fram ett avtal som fungerar lika bra för båda parter!

Alla priser på 2123.se visas exklusive moms.

Alla prisuppgifter kan ses som generella då varje uppdrag ser annorlunda ut. Beroende på uppdraget / uppdragens omfattning sätts ett pris efter överenskommelse.  Klicka i en av rutorna nedanför eller beskriv kortfattat ditt ärende: HemsidaFotograferingFilmDrönareMarknadsföring/SEO

  Hur ser det digitala ut?

  Har du koll på din hemsida, din ranking på Google, när dina kunder besöker din sajt och vad de letar efter? Syns din hemsida ens på någon av Googles sidor? 
  Vill du synas på Instagram, Facebook, Linkedin, Twitter och få en hemsida som är mobilanpassad och redan för framtiden? 
   

  Passa på nu

  Fram till 31/3-2021 erbjuder vi dig som behöver en hemsida 50% rabatt på nya hemsidor!

  Skicka oss ett mejl med information om din verksamhet. Har du redan en hemsida så dela gärna med dig av din hemsidas adress så får du en kostnadsfri analys. Vi går igenom vad vi anser är bra och mindre bra. Därefter får du förbättringsförslag och prisuppgifter och 50% avdrag direkt!