Fotografering

Filmatisering 2123
Reklamfilm & drönare
22 maj, 2020

FotoProduktfotografering
- Produktfoto kan vara allt mellan att fotografera ett antal bilar för annonsering till tusentals av artiklar för som med eller utan vår hjälp ska läggas ut i en webbutik på nätet. Innan vi påbörjar arbetet så kommer vi överens om vad du som kund önskar av oss och vi presenterar ett kostnadsförslag. När båda parter är överens tar vi fram ett avtal för påskrift. Beroende på fotograferingens omfattning så levererar vi dina bilder inom den ram vi har satt upp.

Eventfotografering / Mingelfotografering
- Vi avtalar tid och plats (i god tid innan eventet) samt vad du som kund vill efterfrågar. Då går vi även igenom om du har några specifika önskemål eller om du enbart vill att vi dokumenterar eventet på bästa möjliga sätt.

Personalbilder
- Professionella personalbilder är ett mycket bra sätt att profilera sig med. Det visar att du är stolt över den verksamhet ni bedriver och tydligt vill visa upp vilka ni är. Vi avtalar tid och plats för fotograferings av din verksamhets personalstyrka. Önskar du enskilda personalporträtt för exempelvis hemsida, visitkort eller söker ni grupporträtt för att visa upp er verksamhet för ett event eller i reklamsyfte? Efter fotograferingen så tar vi med vår utrustning till Karlstad är vi redigerar bilderna, lägger upp dem på en lösenordsskyddad webbadress där ni kan välja vilka bilder ni själva vill ha.

Företagsbilder (generellt)
- Ett bra sätt att visa upp sin verksamhet är genom att visa bilder från verksamheten i drift. Det kan vara bilder från personal i arbete, maskiner och förare i drift eller bilder från kontoret efter en hektisk arbetsdag. Vid liknade uppdrag har vi avtalat en arbetsdag då det lämpar sig för er att ha "en strövande fotograf" i er arbetsmiljö. Till en början känns det ofta en aning onaturligt för personalen men efter en stund återgår arbetsdagen till det vanliga och det är just då som vår fotograf kan börja jobba och ta snygga och professionella foton för sociala medier, hemsida eller t.ex för tavlor som pryder väggarna där dina kunder dagligen passerar. Detta är något som gör att dina arbetare känner sig delaktiga och som en i gemenskapen men även ger en familjär känsla.

Privatpersoner
- Självklart både fotar och filmar vi även åt privatpersoner för alla olika tillställningar, porträttuppdrag eller annat du önskar få dokumenterat på ett professionellt och snyggt sätt. Kontakta oss så ordnar vi det du behöver!

Övrigt**
- Professionella foton och video i marknadsföringsyfte eller för andra ändamål. Exempel på detta kan vara: Flygfotografering med flygplan eller drönare, reklamflyg för att visa upp din verksamhet vid större event. Behöver du spela in en producerad video, musikvideo, eller reklamfilm eller dokumentär?
En mobilkamera på valfri toppmobil är bra, riktigt bra faktiskt men det betyder inte alltid att bilderna blir vad de kan bli.


För att du som kund ska vara nöjd med vårt arbete bearbetar vi varje bild i minsta detalj. Att fota går ganska fort, det som sker efter är det som tar tid och som gör att bilderna sticker ut fån mängden och att de ser professionella ut.

före www.2123.seefter www.2123.se
 
Att fotografera olika områden kräver ett öga för ljus, omgivning och detaljer
 
W2 jpeg front broschyr

Fotografering av maskinpark

Den här fotograferingen var rolig och ett bra sätt att utvecklas. Att fotografera maskiner på ett snyggt sätt samtidigt som målet är att visa upp dess egenskaper var inte helt enkelt. En av utmaningarna var platsen för fotografering. Maskinerna ställdes upp vid företagets garage mellan skuggiga väggar och en molnig himmel med lite solglimtar. Det andra som visade sig utmanande var att visa upp maskinernas egenskaper men efter några besök på flera byggplatser runtom i Karlstad blev resultatet bra och kunden nöjd.

Foto och text åt West 2000, Broschyr producerad av JS Sverige

(klicka på bilden för att öppna broschyren i sin helhet).
Kommentarer