Det jag har lärt mig under de här åren är att många chefer lever lite på hoppet om att marknadsföra verksamheten är en onödig utgift. "Vi behöver inte göra reklam, vårt arbete är gott nog" Jag vill påstå att det är helt fel tänk.

Att visa upp sina produkter, sin personals kunskap och projekt är A och O även när det går bra. Att tappa sin placering till konkurrenterna är aldrig kul men det händer dagligen i Sverige och om konkurrenterna går om och plockar kunder så är dessa kunder ofta svåra att få tillbaks igen. Har din verksamhet då marknadsfört er på ett bra sätt så finns där alltid nya potentiella kunder som väntar runt hörnet och en kundförlust får inte samma innebörd.

Ingen har ju missat att världen och Sverige 2020 drabbats av en pandemi. Denna pandemi kommer med största sannolikhet att dra med sig många verksamheter i en våg av konkurser runt om i landet. En lågkonjunktur är tyvärr antagligen oundvikligt de närmsta åren och kommer indirekt att påverka även de företag som inte är i de största riskgrupperna. Vid krascher liknande denna blir just marknadsföring och profilering extra viktigt då människor har för vana att söka efter trygga och stabila samarbeten. Lika viktigt blir det igen när det vänder. Då kommer konkurrensen att öka igen och att ha ett marknadsledande försprång kan vara avgörande.


VISUELLT

och professionellt är ditt ansikte utåt

LJUD

kan användas på så många olika sätt men det ska alltid låta bra

FILM

kräver rätt ljus, rena pixlar och ett tydligt budskap

EN BILD

kan förändra världen om den är fångad på rätt sätt
Vad kan 2123.se erbjuda då?


Flexibilitet - Du väljer fritt vad som är viktigt för dig och din verksamhet. Vi kan ge dig en kostnadsfri analys av din hemsida och sociala medier utan att du förbinder dig till något. Det vi gör då är att gå över bilder, text, hemsidans uppbyggnad och ser över hur lättmanövrerad den faktiskt är. Ett vanligt misstag som många gör när de bygger hemsidor är att överarbeta och tänka för mycket. De flesta kunder söker inte efter en problemlösning för att hitta produkter, utbud, tjänster etcetera när de besöker en hemsida. De vill ha fakta, prisuppgifter, vägbeskrivning och kontaktuppgifter och de vill ha det direkt.

Professionell utrustning och kunskap - Vi har toppmodern utrustning och kunskap att hantera den. Har du en idé långt "utanför boxen" så har vi ett brett nätverk och ordnar fram det som behövs för just ditt uppdrag! Engagemang och vilja - Ingen verksamhet är för liten (eller för stor) Vi brinner för det här och fördjupar oss i varje kunduppdrag vi tar åt oss för att kunna ge ett toppresultat varje gång. Vårt rykte är vår framtid och våra kunder betyder allt!

 

ÄR DU REDO?


Vi påbörjar vår resa utan några kostnader och dolda avgifter. Kontakta oss helt förutsättningslöst
  • Det bästa är att alla företag är olika, har helt olika målsättningar, visioner och förutsättningar att lyckas. 2123.se vill vara en del av den processen och till vår hjälp har vi flera likasinnade aktörer som har både erfarenhet, kunskap och framförallt ett kreativt tänkande
    Konny Pettersson
    2123.se